Salloni i hapur nga e Hëna deri të Shtunën. Telefon: (049) 577 567

Rreth Nesh

Autosallon Ideali S është kompani e cila merret me shit-blerjen e automjeteve në Kosovë. Autosalloni është themeluar në vitin 2019 me seli në qytetin e Gjakovës dhe si kompani e re ka ngritur potencialin e shitjes si rezultat i kualitetit, çmimeve të volitshme dhe qasjes serioze e mikëpritëse ndaj çdo klienti.
Në Autosallonin Ideali S ju mund të gjeni një shumëllojshmëri të automjeteve të cilat janë kryesisht të importuara nga Gjermania.

Ne jemi të gatshëm t’iu këshillojmë dhe sugjerojmë rreth automjeteve që posedojmë, dhe në të njëjtën kohë iu lejojmë që të ndjeni kënaqësin e testimit të automjetit që ju dëshironi, në mënyrë që të shijoni përzgjedhjen tuaj në maksimum.
Ambienti me automjetet më cilësore në treg, do të jetë edhe më i këndshëm për ju nga mikëpritja e stafit të Ideali S.

img
img

Çmime të arsyeshme

Për ne gjithmonë ka rëndësi klienti. Ne ofrojmë mundësi të ndrzyshme të pagesës së veturës.

01

Misioni ynë

Të gjitha brendet!

Të gjitha makinat importohen nga jasht, Ideali S ofron për klientelën të gjitha llojet e veturave edhe sipas porosis.

02

Kualiteti

Kur bëhet fjalë për kualitetin, ne jemi të parët. Të gjith klientët janë ndarë të kënaqur me kulaitetin e veturave tona të cilat i nënshtrohen një kontrolli të rrept. Kualitet i garantuar!

03